Google’ın Akıllı Telefon Modeli Nexus

Google’ın Akıllı Telefon Modeli Nexus
Teknoloji, yeniliklerine hızla bir şekilde aralıksız devam ediyor. Dünya devi arama motoru Google, bu değişimlere kayıtsız kalmayarak Huawei, işbirliği ile akıllı telefon modelini hayata geçirecek.

eknoloji, yeniliklerine hızla bir şekilde aralıksız devam ediyor. Dünya devi arama motoruGoogle, bu değişimlere kayıtsız kalmayarak Huawei, işbirliği ile akıllı telefon modelini hayata geçirecek. Google, akıllı telefon modelinin uygun fiyat özelliği, akıllı telefonun bünyesinde bulunan modern özellikleri ile rakip firmalara fazlasıyla fark atmaya hazırlanıyor.

Nexus modelinde Yaşanan Büyük Karışıklık

huawei işbirliği ile nexus

Google, diğer markalar göz önüne alındığında fazlası ile satış rakamına ulaşmakta. Huawei, üretime geçeceği model üzerinde şimdiden hazırlıklı olarak çalışmalarına başlamış durumda. Yeni akıllı telefon modellerinden olacak olanNexus, için Kirin işletmecisi kullanmak konusunda ısrarcı olsa da, Google, işlemci tercihini Qualcomm Snapdragon 810’dan yana kullanıyor.

Google’nin akıllı telefon modeli olacak olan Nexus, 5,7 yâda 6 inç phablet sınıfında bulunacağını belirtti. Google’nin bu açıklamalarının yanı sıra Huawei, Google’nin akıllı telefon modelinde ekranın 7 inç büyüklüğüne sahip olacağını ve IPS ekran kullanılacağı yönde bilgi vererek, ekranın 2K çözünürlüğünde olacağını belirtti.

Bunun yanı sıra Google’nin akıllı telefon modelinde Nexus’ta LPDDR4 teknolojisine sahip olacağını 4 GB RAM kullanılacağı hakkında bilgiler vermesi kaos ortamı yaratılmasına sebep oldu. Yeni çıkacak olan akıllı telefon modeli Nexus, hakkında birbirinden farklı düşünce ve tasarımlara sahip olan Google ve Huawei, arasındaki anlaşmazlık ileride ne gibi problemler yaratacağı konusunda fazlasıyla merak ediliyor.

Fakat kullanıcıların henüz proje kapsamında olan akıllı model hakkında gelecek olan haberleri sabırsızlıkla bekledikleri ise bir gerçek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.