Görme engelliler yeni yerlerinde

Görme engelliler yeni yerlerinde
Türkiye Görme Engelliler Derneği Konya Şubesi yeni yerine taşındı.

Türkiye Görme Engelliler Derneği Konya Şubesi yeni yerine taşındı. Açılışa Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Ak Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve birkaç davetli katıldı. Konya Şube Başkanı Mehmet Ali Şahin, yeni hizmete giren Şube Binasının açılışında yaptığı konuşmada kendilerine büyük destekleri olan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve tüm ekibine teşekkür ederken, “Türkiye Görme Engelliler Derneği Konya Şubesi olarak yıllardır zor şartlar altında üyelerimize hizmet verme çabası içerisinde olduk. Üyelerimize daha verimli bir hizmet verebilmek amacı ile hizmet binamızı İhsaniye Mahallesi Zindankale Sokak içerisi Bardakçı Camii karşısına taşıdık. Bu sıkıntılı ortamda bizlere büyük destekleri Karatay Belediye Başkanımız Hasan Kılca’ya Vali Yardımcımız Hacı İbrahim Türkoğlu’na, Ali Şafak Döküm sanayi sahibi Mevlüt Yılmaz Himak Makine Hilmi Şahin, Yemsa makine Ramazan ve Yusuf Elman’a siyasi partilerimizin temsilcilerine yürekten teşekkür ediyoruz. Bizler görme engelli olsakta gönül gözümüz ile her şeyi hissederiz. Açılışımıza katılan misafirlerimize, telgraf ve çelenk ile bizleri onurlandıran herkese teşekkür ederim” dedi.

gorme-engelliler-yeni-yerinde-1.jpg

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ise yeni hizmet binasının hayırlı olmasını temenni ederken görme engelli bireylerin ihtiyaçlarının giderilmesi içini şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.

gorme-engelliler-yeni-yerinde-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.