Göster kendini

Göster kendini
Anadolu Selçukspor, ligin 13. haftasında Silivrispor’un konuğu olacak. Ligde galibiyet serisi oluşturmak isteyen yeşil-beyazlılar, rakibi karşısında kazanmak istiyor. Bugün Silivri Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 13.30’da başlayacak

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor, ligin 13. haftasında Silivrispor’un konuğu olacak. Ligin güçlü ekiplerinden Sakaryaspor’u mağlup ederek herkesi yenebilecek güçte olduğunu gözler önüne seren yeşil-beyazlılar, ligin zayıf ekiplerinden Silivrispor karşısında da kazanmak istiyor. Bugün Silivri Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.

DÜDÜK ÖZTÜRK’TE

Türkiye Futbol Federasyonu’na bağlı Merkez Hakem Kurulu, Anadolu Selçukspor ile Silivrispor arasında oynanacak 2. Lig Beyaz Grup karşılaşmasında Antalya bölgesi hakemlerinden Gökçen Öztürk’ün düdük çalacağını açıkladı. Öztürk’ün yardımcıları ise Ali Can Alp ve Arif Dilmeç olarak belirlendi. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Feridun Daldaş oldu.

TEK EKSİK AYBERK

Anadolu Selçukspor, Silivrispor deplasmanında kanat oyuncusu Ayberk Altan’dan faydalanamayacak. Ayberk, Sakaryaspor maçında gördüğü sarı kart ile bu maçta cezalı duruma düştü. Rakip Silivrispor’da ise Konyalı forvet İbrahim Alan cezası nedeniyle memleketinin takımına karşı forma giyemeyecek.

Öte yandan cezasını tamamlayan sağ bek Arif Demir ve stoper Sertan Yiğenoğlu şans bulmaları halinde Silivrispor maçında forma giyebilecek.

GALİBİYETE İHTİYACI VAR

Puan cetvelindeki konumuna oynadığı futbol ile tepki gösteren Anadolu Selçukspor, bugün deplasmanda oynanacak Silivrispor maçını da kazanmak istiyor. Etkileyici futbolunu skora yansıtmakta zorlanan yeşil-beyazlılar, ligde kalma mücadelesi veren rakibini mağlup ederek yeniden üst sıralarda olmak istiyor.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.