Göz’e gelmeyelim

Göz’e gelmeyelim
Konyaspor, ligin 16. haftasında sezonun flaş ekiplerinden Göztepe’ye konuk olacak. Bu akşam İzmir Bornova Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak

Atiker Konyaspor, Süper Lig’in 16. hafta karşılaşmasında İzmir’in ve Türk futbolunun köklü ekiplerinden Göztepe’ye konuk olacak. Ligde çıkış arayan yeşil-beyazlılar, rakibi karşısında galip gelerek ligin son haftasında oynanacak Fenerbahçe maçı öncesinde moral bulmak istiyor. Bu akşam saat 20.00’de başlayacak karşılaşma İzmir Bornova Stadyumu’nda oynanacak.

DÜDÜK GÖÇEK’TE

Göztepe ile Konyaspor arasında oynanacak karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemlerinden Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek’in yardımcıları Mehmet Cem Satman ve Erdem Bayık olarak belirlendi. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Volkan Bayarslan oldu.

SAKATLAR CAN SIKIYOR

Konyaspor, bu akşam oynanacak Göztepe maçında sakatlığı devam eden Abdou Razack Traore, Ali Çamdalı, Kadir Kaan Özdemir, Wilfred Moke, Ömer Ali Şahiner, Amir Hadziahmedovic, Ferhat Öztorun, Moryke Fofana, Volkan Fındıklı, Eren Albayrak ve Jens Jonsson’dan faydalanamayacak. Rakip Göztepe’de ise herhangi bir eksik oyuncu bulunmuyor.

MORAL İSTİYOR

Sezona istediği gibi başlayamayan Konyaspor, Mehmet Özdilek’in göreve gelmesiyle birlikte toplanma sürecine girdi. Devre arası transfer dönemine kadar mevcut kadro ile toplanabilecek en fazla puanı toplamayı hedefleyen yeşil-beyazlılar, Göztepe maçından da puan alarak iç sahada oynanacak Fenerbahçe maçına moral depolamak istiyor.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum