Gözler Fener maçında

Gözler Fener maçında
Süper Lig’in 17. haftasında Fenerbahçe’yi konuk edecek Konyaspor bu maça odaklandı. Yeşil-beyazlılar güçlü rakibi karşısında kendi evinde kazanarak ligin ilk devresinde olabildiğince fazla puan toplamayı hedefliyor

Sezona istediği gibi başlayamayan Konyaspor, peş peşe aldığı kötü sonuçlar neticesinde ligde ateş hattına kadar geriledi. Forvet oyuncularından beklediği verimi alamayan yeşil-beyazlılar, gol yollarında büyük sorun yaşadı. Ligin 17. haftasında ligde 2. sırada bulunan Fenerbahçe ile karşılaşacak Anadolu Kartalı, bu maçtan puan ya da puanlar almak istiyor.

ROTA FENER’E DÖNDÜ

Teknik direktör Mehmet Özdilek’in göreve gelmesiyle birlikte toparlanma sürecine giren Konyaspor, ligin ilk haftalarına nazaran daha iyi bir performans sergiliyor. Son haftalardaki oyununa rağmen skora gitmekte zorlanan yeşil-beyazlılar, yarın oynanacak Fenerbahçe maçına odaklanmış durumda. Mehmet Özdilek’in talebeleri, bu maç için sıkı bir çalışma sürecine girdi.

PUAN İSTİYOR

Ligde küme hattına kadar gerileyen Konyaspor, yarın oynanacak Fenerbahçe maçından puan ya da puanlar alarak ateş hattından bir an önce uzaklaşmak istiyor. Kendi saha ve seyircisi önünde rakibini mağlup etmek isteyen yeşil-beyazlılar, ligin ilk devresinde olabildiğince fazla puan toplamayı amaçlıyor.

DUYGUSAL MAÇ

Konyaspor’un eski teknik direktörü Aykut Kocaman, uzunca bir aradan sonra yeniden şehre geliyor. Şu aralar Fenerbahçe’yi çalıştıran başarılı çalıştırıcı, Konyaspor’a bu kez rakip olarak sahaya çıkacak. Konyaspor tribünlerinin Aykut Kocaman’a tezahüratlar yapması bekleniyor.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.