Gözler iki Amerikalıda: Jones mu? Upshaw mı?

Gözler iki Amerikalıda: Jones mu? Upshaw mı?
Semt 77 Yalovaspor-Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol karşılaşmasında gözler iki Amerikalı; Robert Ridjell Upshaw III ve Lamont Da Sean Jones da olacak.

 

Türkiye Basketbol Ligi (TBL) 2020-2021 sezonunda play-off yarı final serisi üçüncü maçında bugün oynanacak Semt 77 Yalovaspor-Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol mücdelesinde gözler iki Amerikalı; Robert Ridjell Upshaw III ve Lamont Da Sean Jones'ta olacak.

KONYASPORU’N SİLAHI UPSHAW

Konyaspor’un Amerikalı pivotu Upshaw, play-off serisinde 4 maçta; 30 sayı, 10,7 ribaunt, 2,2 asist ve 1,7 blok ortalamasıyla mücadele ediyor. 27 yaşındaki oyuncu bugünkü maçta Konyaspor’un yine en büyük silahı olacak. Konyaspor, çeyrek finalde Balıkesir BŞB’yi 2-0’la saf dışı bırakmıştı.

YALOVASPOR’UN SİLAHI JONES

Yalovaspor’un Momo lakaplı Amerikalı gardı Jones, play-off serisinde 5 maçta; 27,6 sayı, 5,8 asist, 3,8 ribaunt ortalamasıyla mücadele ediyor. 31 yaşındaki deneyimli oyun kurucu bugünkü maçta Yalovaspor’un yine en büyük silahı olacak. Yalovaspor, çeyrek finalde Kocaeli BŞB Kağıtspor’u 2-1’le saf dışı bırakmıştı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.