Gözler ‘Mayıs’ta

Gözler ‘Mayıs’ta
Süper Lig’de takımların bekleyişi sürerken gözler Mayıs ayında yapılacak değerlendirmeye çevrilmiş durumda

Koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ertelenen Süper Lig’de takımların bekleyişi sürüyor. TFF Başkanı Nihat Özdemir’in “Mayıs ayının başında değerlendirmeyi yapacağız. Eğer şartlar uygun olursa, en erken ihtimalle haziran ayının ilk haftasında liglere başlayacağımızı ümit ediyorum" açıklamasının ardından gözler değerlendirmenin yapılacağı Mayıs ayına çevrildi.

“LİGLER 12 HAZİRAN’DA BAŞLAYACAK” İDDİASI

Öte yandan basın organlarında Türkiye Futbol Federasyonunun, ligin 12 Haziran tarihinde başlanarak 19 Temmuz’da şampiyonun belli olacağı bir takvimde anlaştığı iddiaları yer aldı.  TFF’nin haftada 2 maç oynatarak Ağustos ayında ligleri tamamlama düşüncesinde olduğu da iddia edildi.

KONYASPOR’DA BEKLEYİŞ SÜRÜYOR

İH Konyaspor’da diğer takımlar gibi TFF’nin liglerle ilgili vereceği karar bekleniyor. Basın Sözcüsü Güven Öten, liglerin geleceği ile ilgili kararın istişare ile alınması gerektiğini vurgulayarak her kulüp gibi kulüp olarak TFF’nin alacağı karara uyacaklarını ifade etmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.