Gözler, Serkan Kırıntılı’da

Gözler, Serkan Kırıntılı’da
Konyaspor kalecisi Serkan Kırıntılı, bu akşam İran ile oynanacak özel maçta, Türkiye A milli takım formasını giymeyi bekleyecek. Volkan Babacan kadrodan çıkarılırken, gözler Serkan Kırıntılı ve Harun Tekin ikilisi üzerinde olacak

Konya, Türkiye A milli takım kadrosuna davet edilen Konyaspor’un file bekçisi Serkan Kırıntılı için ekran başına geçecek. Son sezonlardaki başarılı performansıyla 7’den 70’e herkesin beğenisini toplayan ve son 2 sezonda A milli takım kadrosuna davet edilen deneyimli eldiven, bu akşam oynanacak İran maçında forma bekleyecek. Serkan Kırıntılı, şu ana kadar olan süreçte milli takıma davet edilse de, forma giymeyi bir türlü başaramamış yedek beklemişti.

Bu akşam 3. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 21.15'te başlayacak. Müsabakayı Özbekistan Futbol Federasyonu'ndan Valentin Kovalenko yönetecek. Müsabakada Kovalenko'nun yardımcılıklarını Ruslan Serazitdinov ve Alisher Usmanov üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi ise FIFA kokartlı Türk hakemlerden Hüseyin Göçek olacak.

2 İSİM ÖN PLANA ÇIKIYOR

Takımda 1.kaleci olan Başakşehirli Volkan Babacan, sakatlığı nedeniyle teknik direktör Mircea Lucescu’nun kadrosundan çıkarıldı. Babacan’ın ardından, başarılı bir sezon geçiren Serkan Kırıntılı ve Bursaspor kalecisi Harun Tekin’in ismi ön plana çıkmaya başladı. Bu sezona damga vuran ve yaptığı kurtarışlarla sezonun altın 11’ine seçilen Serkan Kırıntılı’nın özel maçta ilk 11 ile ödüllendirilmesi özellikle bekleniyor. 

Haber: İbrahim Yapıcı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.