Göztepe-Denizlispor maçındaki tribün olayları

Göztepe-Denizlispor maçındaki tribün olayları
Müsabakada basın tribününde gazeteciye saldıran ve sahaya koltuk parçası atan 4 kişinin spor karşılaşmalarını izlemeleri yasaklandı

İZMİR (AA) - PTT 1. Lig'de 19 Şubat Cuma günü oynanan Göztepe-Denizlispor maçında basın tribününde gazeteciye saldıran ve sahaya koltuk parçası atan 4 taraftarın spor müsabakalarını seyirden men edildiği bildirildi.

Spor Güvenliği Şube Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Atatürk Stadı'ndaki müsabakanın ardından spor yazarı Erşan Yetişir'e küfür ederek saldırıda bulunan ve tribünden koltuk parçası atan Göztepe taraftarlarının K.S. (31), A.S. (27), E.S. (36) ve S.G. (14) olduğunun tespit edildiği ve bunların yakalandığı belirtildi.

Taraftarların spor müsabakalarını seyirden yasaklandığı ve haklarında 6222 sayılı kanuna muhalefetten işlem yapılmak üzere adli makamlara sevk edildiği bildirildi. 4 kişinin nihai cezaları çıkarıldıkları mahkemenin ardından belli olacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.