Gri Koç Seydişehir 4. Kitap Günleri'nde

Gri Koç Seydişehir 4. Kitap Günleri'nde
 Muhabir
Seydişehirli Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu, kitap severleri yayınevleri ve yazarlarla buluşturan Seydişehir 4. Kitap Günlerinin konuğu Gri Koç Gökhan Müftüoğlu oldu.

Seydişehirli Belediyesi tarafından öğrencileri, kitap severleri yayınevleri ve yazarlarla buluşturan Seydişehir 4. Kitap Günlerinin konuğu Gri Koç Gökhan Müftüoğlu oldu. Seydişehir Belediye Kitap Günleri kapsamında Gri Koç’un katılımıyla Millet Bahçesinde konferans düzenledi.

Özellikle sınavlara hazırlık sürecindeki öğrenciler ve lise öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Gri Koç, gençlere birbirinden değerli bilgiler aktardı.

1-1.jpg

BİZ GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ ONLAR İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Başkan Tutal, “kitap günlerimiz birbirinden değerli yazarlarımızın katılımı ile devam ediyor. Gençlerimize biz güveniyoruz. Bakış açılarınız okuma düzeyiniz çok mükemmel. Tek şey var; sizler için çalışmak , büyükler için üretmektir. Sizin talep ettiğiniz , sizin için faydalı olan yazarlarımızı sizlerle buluşturmaya gayret ediyoruz” ifadelerini kullandı.

1-12.jpg

Konferansları, yayınları ve sosyal medya paylaşımlarıyla sadece sınav dönemindeki gençlerin değil her yaştan insanın büyük bir beğeniyle takip ettiği Gri Koç olarak bilinen Eğitimci – Yazar Gökhan Müftüoğlu öğrencilerin moral ve motivasyonun artırılması, sınavlara hazırlık süreci, stresle baş etme yöntemleri, zamanın verimli değerlendirilmesi ve etkili çalışma yöntemleri gibi pek çok konuya ilişkin gençlere bilgiler aktardı.

Yaklaşık 2 saat ve 2 seans halinde gerçekleştirilen etkinlikte Müftüoğlu, gençlerin sorularını da yanıtladı.

Konferans sonunda Yazar Müftüoğlu kitaplarını imzaladı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.