Guarin 3.5 milyon Euro'ya tamam!

Guarin 3.5 milyon Euro'ya tamam!
Emre Belözoğlu ile yolların resmen ayrılmasının ardından orta sahaya takviye çalışmaları hız kazandı.


Sarı-Lacivertliler, listesindeki ilk isim olan Fred konusunda beklenen ilerlemeyi kaydedemedi. Shakhtar’ın bonservis bedeli için 15 milyon Euro’da (45 milyon TL) ısrar etmesi ve oyuncuyu kiralamaya yanaşmaması nedeniyle rota Fredy Guarin’e çevrildi.

 
Inter'in Kondogbia'ya imza attırmasının ardından bir başka orta saha oyuncusu Gianelli İmbula’nın işini de bitirmesi nedeniyle Guarin'in takımda kalma şansı neredeyse bitti. Kolombiyalı yıldız, bu nedenle Fenerbahçe’nin teklifine olumlu yanıt verdi. 
 
İtalyan basınına göre taraflar senelik 3.5 milyon Euro’ya (10.5 milyon TL) el sıkıştı. İmbula transferinin resmiyete dökülmesinin ardından Inter, Guarin'İ de Fenerbahçe’ye satacak. İtalyan basınına göre bu hafta içerisinde 28 yaşındaki oyuncu İstanbul’a gelerek Sarı-Lacivertliler ile sözleşme imzalayabilir.
 
Guarin, geride kalan sezonda 37 resmi maçta oynamış, 7 gol atıp 9 asist yapmıştı. Kolombiyalı yıldız ayrıca 6 golle İnter’in en skorer orta saha oyuncusu olmuştu.
 
(Fanatik)
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.