Gül bahçeleri "doğal stüdyo" oldu

Gül bahçeleri "doğal stüdyo" oldu
Dünya gül yağı üretiminin yüzde 65'ini karşılayan Isparta'da 22 bin dekar üzerine kurulu gül bahçeleri, fotoğraf çektirmek isteyenlerin uğrak mekanı oldu

ISPARTA (AA) - Dünya gül yağı üretiminin yüzde 65'ini karşılayan Isparta'da 22 bin dekar üzerine kurulu gül bahçelerine, fotoğraf çektirmek isteyenler yoğun ilgi gösteriyor.

Isparta'da mayıs ayından itibaren gül bahçeleri, hem kendileri hem de firmaları için fotoğraf çektirmek isteyenlerin uğrak mekanı haline geliyor.

Bahçeleri "doğal stüdyo" olarak kullanmak isteyenler, sabahın erken saatlerinde Güneykent beldesine gelerek, gül kokuları arasında fotoğraf çektirme imkanı buldu.

- "Gül"den elbise

Isparta'da internet üzerinden hazır giyim ürünleri satışı gerçekleştiren bir firma, yaz sezonu kadın ve erkek kıyafetlerinin tanıtımı için gül bahçelerini kullandı.

Beldedeki bir gül bahçesinde profesyonel çekimi ekibi ve modellerin kullanıldığı tanıtımda, bir model, gülden özel olarak hazırlanmış bir elbiseyi sundu.

Firma sahibi Eren Dinçer, gazetecilere yaptığı açıklamada, Isparta'nın değerlerini taşıyan gül ürünlerini kıyafetlerle birlikte ön plana çıkarmak için tanıtım çalışması yapmak istediklerini söyledi.

Kendilerinin gülden bir kıyafet sergileyip buradaki vatandaşların ilgisini çekeceği düşüncesi içinde olduklarını anlatan Dinçer, "Burası çok güzel doğal bir stüdyo. Türkiye’deki bütün vatandaşlarımızı buraya davet ediyoruz. Aslında burası keşfedilmemiş bir cennet. Gül kokuları ile beraber temiz hava çok güzel. Hafif hafif esen rüzgarla beraber gül kokusunu duyacaksanız. Gülden yapılan elbise ile hem kıyafetlerimizi hem de gülü tanıtmak istedik. Bence bu çok güzel bir düşünce." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.