Güldür Güldür, Nihat Hatipoğlu taklidi ile konuşuluyor

Güldür Güldür, Nihat Hatipoğlu taklidi ile konuşuluyor
Güldür Güldür Show eğlenceli skeçleriyle Show TV'de devam ediyor. Bu hafta, Nihat Hatipoğlu'nun taklidinin yapılması çok konuşuldu.

Güldür Güldür Show eğlenceli skeçleriyle Show TV'de devam ediyor. Bu hafta, Nihat Hatipoğlu'nun taklidinin yapılması çok konuşuldu. Güldür Güldür Show eğlenceli skeçleriyle Show TV'de devam ediyor. Bu hafta, Nihat Hatipoğlu'nun taklidinin yapılması aşırı konuşuldu. Programın 16 Ekim Perşembe akşamı yayınlanan bölümünde enfazla dikkat çeken Nihat Hatipoğlu skeci oldu. Taklit oluşturan meşhur oyuncu Çağlar Çorumlu izleyicilerin merakını kazandı. İşte 'eşofmanlı Şevket' tiplemesi Güldür Güldür Show'un kadrosunda Ali Sunal, Alper Kul, Doğa Rutkay, Özge Borak, Çağlar Çorumlu, Erdem Yener, Onur Buldu, Onur Atilla, Aziz Aslan, Meltem Yılmazkaya, Ayşegül Akdemir, Burak Topaloğlu, orijinal Aydın ve Uğur Bilgin benzeri meşhur adlar bulunuyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.