Cep telefonu, silah, av tüfeği, elektronik nargile... Gümrük kaçakçıları, polisten kaçamadı

Cep telefonu, silah, av tüfeği, elektronik nargile...  Gümrük kaçakçıları, polisten kaçamadı
Konya Emniyeti'nin gümrük kaçakçılarına yönelik olarak düzenlediği operasyonda çok sayıda cep telefonu, cep telefonu aksesuarı, elektronik nargile ve çeşitli silahlar elegeçirildi

Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri devletin vergi kayıplarının önlenmesi, haksız kazanç ve rekabetin engellenmesine yönelik mücadelesini sürdürüyor. Selçuklu İlçesinde gerçekleştirilen operasyonda birçok gümrük kaçağı eşya ele geçirildi.

Selçuklu İlçesinde yasa dışı yollarla ülkeye birçok eşya sokulduğu bilgisine ulaşan Kaçakçılık Ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri operasyon yapmak üzere harekete geçti.

Bir iş yeri, ikamet ve araçta yapılan aramalarda 25 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 67 adet cep telefonu aksesuarı, 63 adet elektronik nargile, 1 adet kurusıkı tabanca, 2 adet ruhsatsız tüfek, 32 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi.

Operasyonlarda yakalanan 3 şüpheli hakkında Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında adli işlem başlatıldı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.