Güncel yol durumu

Güncel yol durumu
Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaretlerine uyulması gerekiyor.

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Gümüşova-Kavacık kavşaklarındaki viyadüklerin genleşme derzi onarım çalışmaları nedeniyle 22.00-06.00 saatlerinde şerit daraltması yapılacak.

İzmir-Çeşme Otoyolu'nun 39-42. kilometrelerindeki (Karaburun-Zeytinler kavşakları) yapım çalışmaları sebebiyle yolun sağ şeridi trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer şeritlerden sağlanıyor.

Kızılcahamam-Ankara yolunun 39-41. kilometrelerindeki yapım çalışmaları dolayısıyla her iki istikamet trafiğe kapatılarak, ulaşım servis yollarından sürdürülüyor.

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Bahçe-Nurdağı kavşaklarındaki trafik işaretleme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Sinop-Samsun yolunun 24. kilometresindeki heyelan ıslah çalışmaları sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir bandından çift yönlü devam ediyor.

Hopa-Borçka-Artvin yolunun 47-65. kilometrelerindeki (Borçka-Artvin) 10 tünel ile güzergahlarında yapılacak drenaj sistemi bakım ve temizlik çalışması dolayısıyla saat 17.30'a kadar ulaşım tek şeritten kontrollü sürdürülecek.

Kütahya-İnönü yolunun 42. kilometresindeki üst geçitte gerçekleştirilen onarım çalışmaları nedeniyle ulaşıma bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü izin veriliyor.

Kastamonu-Tosya yolunun 30-31. kilometrelerinde Keçidere Köprüsü'nün yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanıyor.

Kocaeli-Sakarya yolunun 3. kilometresindeki stadyum bağlantı yolu çalışması dolayısıyla Ankara istikametinde ulaşım servis yolundan gerçekleştiriliyor.

Fethiye-Seydikemer-Kaş yolunun 20-39. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü devam ediyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.