Güncel yol durumu

Güncel yol durumu
Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Ankara Çevre Otoyolu ayrımı-Ankara-Kırıkkale yolunun 25-27. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle Ankara-Kırıkkale ve Kırıkkale-Ankara istikametlerinde şerit daraltması yapılıyor.

İzmir-Çeşme Otoyolu'nun 3-5. kilometrelerinde (Karaburun-Zeytinler kavşakları) her iki istikametteki yapım çalışmaları sebebiyle yolun sağ şeridi trafiğe kapatılarak, sürücüler diğer şeritlere yönlendiriliyor.

Sakarya-Pamukova yolunun 24-25. kilometrelerindeki demir yolu kavşağı yapım çalışmaları dolayısıyla Sakarya istikametinde ulaşım tek şeritten gerçekleştiriliyor.

Seydişehir-Akseki yolunun 33-37. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Hopa-Borçka-Artvin yolunun 1-16. kilometrelerinde, muhtelif kesimlerdeki yapım çalışması sebebiyle ulaşıma kontrollü izin veriliyor.

Çorum-Ankara yolunun İskilip-Osmancık kavşaklarındaki farklı seviyeli kavşak çalışmaları dolayısıyla ulaşım kontrollü devam ediyor.

Nurdağı-Bahçe kavşakları Adana istikametindeki çalışmalar nedeniyle yolda bant aktarması yapılarak, trafik akışı Gaziantep istikametinden iki yönlü ve kontrollü sürdürülüyor.

Refahiye-İliç yolunun 66-68. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önem taşıyor.

Çanakkale-Balıkesir yolu, 9-17. kilometrelerdeki köprü bakım ve onarım çalışmaları dolayısıyla trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşım alternatif güzergah olarak Müstecap-Habipler istikametinden sağlanıyor.

Malatya-Sivas yolunun 30-33. kilometrelerinde Kuruçay Köprüsü'ndeki çalışma nedeniyle ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.