GÜNCELLEME - Adana'daki terör operasyonu

GÜNCELLEME - Adana'daki terör operasyonu
Terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan 36 kişiden 8'i serbest bırakıldı, 28'i adliyeye sevk edildi- Adliyeye sevk edilenlerden 7'si tutuklandıADLİYE SÜRECİ EKLENDİ

ADANA (AA) - Adana'da terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 28 şüpheliden 7'si tutuklandı.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince dün kent merkezi ve Ceyhan ilçesinde düzenlenen operasyonlarda yakalanan 36 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Ceyhan'da yakalanan 8 şüpheli, ifadeleri alınıp serbest bırakıldı, il merkezinde gözaltına alınan 28 şüpheli ise Adana Adli Tıp Birimindeki sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan Ş.A, C.U, B.K, M.S, B.A, F.B. ve E.C. tutuklandı, diğerleri tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Tutuklananların cezaevine götürülmesi sırasında adliye önünde bekleyen yakınlarından bazıları gözyaşı döktü.

PKK/KCK terör örgütünün yazılı ve görsel medya ile sosyal paylaşım siteleri üzerinden yaptığı eylem çağrıları doğrultusunda ilde düzenlenen korsan gösterilere katılan, eylemleri yönlendiren şüphelilerin yakalanmasına yönelik il merkezi ve Ceyhan ilçesinde 45 adrese düzenlenen baskında 36 kişi gözaltına alınmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.