GÜNCELLEME - Eskişehir'de cinayet

GÜNCELLEME - Eskişehir'de cinayet
Arkadaşının evinde bıçaklanan kişi hayatını kaybetti - Kavgaya karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan baba ile oğlu tutuklandıADLİ SÜREÇ EKLENDİ

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de arkadaşının evinde bıçaklanan kişi yaşamını yitirdi, olayla ilgili gözaltına alınan baba ve oğlu çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İddiaya göre, Murat Şekerefe (47) ile E.K. (47) ve oğlu E.K. (19), M.E'nin Orta Mahalle İsa Çelebi Sokağı'ndaki evine geldi.

Alkol almaya başlayan kişiler arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Bunun üzerine Şekerefe, arkadaşı E.K'ye sandalyeyle vurdu, E.K'nin oğlu da Şekerefe'yi bıçakladıktan sonra kaçtı.

Kavgayı duyan komşuların ihbarı üzerine eve gelen 112 Acil Servis ekipleri, vücudunun birçok yerinden bıçaklanan Şekerefe'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Şekerefe'nin cesedi,evdeki incelemesinin ardından otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayın ardından gözaltına alınan E.K. ve oğlu E.K, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.