GÜNCELLEME - İzmir'de silahlı saldırı: 2 ölü

GÜNCELLEME - İzmir'de silahlı saldırı: 2 ölü
Çiğli ilçesinde otomobile binerken silahlı saldırıya uğrayan anne ile oğlu olay yerinde yaşamını yitirdi- Kadının cezaevi firarisi eski damadının, olayın faili iddiasıyla arandığı bildirildiZANLIYA AİT BİLGİLER EKLENDİ

İZMİR (AA) - İzmir'in Çiğli ilçesinde, otomobile binerken silahlı saldırıya uğrayan anne ile oğlu öldü.

Alınan bilgiye göre, Çiğli Evka-6 semti 6847 Sokak'taki evlerinden çıkan Harun Erdem (34) ile annesi Emine Uysal'a (55), otomobillerine bindikleri sırada yanlarında duran bir otomobilden inen kişi tarafından tabancayla art arda ateş edildi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, mermilerin isabet ettiği anne ve oğlunun yaşamını yitirdiğini belirledi.

Olay yerinde 6 boş kovan bulan polis ekipleri, otomobille kaçan ve Emine Uysal'ın eski damadı olduğu bildirilen M.A'yı yakalamak için çalışma başlattı.

Cezaevinden firar ettiği öğrenilen M.A, Emine Uysal'ın kızı E.S. ile bir süre evli kaldıktan sonra boşandığı, zanlının, başka kişiyle evlenen E.S'yi ve annesini ölümle tehdit ettiği öne sürüldü.

Elektrik ustası olduğu öğrenilen Erdem ile annesi Uysal'ın cesetleri otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Bu arada, öldürülen kadının Sibirya kurdu cinsi "Zorba" isimli köpeği, komşuları tarafından dışarı çıkarıldığında, köpeğin olay yeri yakınına gelerek sahibini aradığı görüldü.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.