GÜNCELLEME - İzmir'deki cinayet

GÜNCELLEME - İzmir'deki cinayet
İzmir'in Buca ilçesinde bir kadın, birlikte yaşadığı kişi tarafından öldürüldü- Parasını çaldığını iddia ettiği kadını, aralarında çıkan tartışmada bıçakladığını itiraf eden zanlı, adliyeye sevk edildiOLAYIN AYRINTILARI VE ZANLININ ADLİYEYE SEVKİ EKLENDİ

İZMİR (AA) - Buca ilçesinde birlikte yaşadığı kadını aralarında çıkan tartışmada bıçakla öldüren ve polise teslim olan zanlı, adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, Karabağlar Polis Merkezi'ne giden Ali İ. (62), birlikte yaşadığı Nermin Akçay'ı (47) Ufuk Mahallesi'ndeki evinde bıçakla öldürdüğünü söyledi.

Katil zanlısı Ali İ'nin, belirttiği adrese giden Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, evde 2 çocuk annesi Nermin Akçay'ın cesedini buldu.

Akçay'ın cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine götürülen Ali İ, ifadesinde, bir süre önce sattığı otomobilinin parasını evde tuttuğunu, bu paradan 5 bin lirasının kaybolması üzerine Nermin Akçay hakkında hırsızlık suçlamasıyla polis merkezine başvurduğunu anlattı.

Bu olay sonrası aralarında husumet oluşan Nermin Akçay'la bugün yeniden tartıştıklarını anlatan Ali İ, tartışma sırasında Akçay'ı bıçaklayarak öldürdüğünü söyledi.

Ali İ, işlemlerinin ardından İzmir Adliyesi'ne sevk edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.