GÜNCELLEME - Nusaybin'de 2 güvenlik görevlisi şehit düştü

GÜNCELLEME - Nusaybin'de 2 güvenlik görevlisi şehit düştü
Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda bir asker ve bir polis şehit oldu, 6 güvenlik görevlisi yaralandıGENELKURMAY AÇIKLAMASI EKLENDİ

MARDİN (AA) - Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda bir asker ve bir polis şehit oldu, 6 güvenlik görevlisi yaralandı.

Nusaybin'de ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından terör örgütü PKK mensuplarının yakalanması, tuzaklanan patlayıcıların imhası, açılan çukurların kapatılması, kurulan barikatların kaldırılması için Türk Silahlı Kuvvetleri ve emniyet unsurlarınca 14 Mart'ta başlatılan müşterek operasyon sürüyor.

Genelkurmay Başkanlığından teröristlerin silahlı saldırısı sonucu bir asker ile polisin şehit olduğu Mardin'in Nusaybin ilçesinde, bir asker ile beş polisin yaralandığı bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan açıklamada, Nusaybin'de devam eden operasyonlarda yaralanan bir asker ile beş polisin hastanede tedavi altına alındığı ifade edildi. Şehit asker ve polisin ailelerine de başsağlığı dilenen açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

"Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet Teşkilatımızın mensupları ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşımıza ve polislerimize acil şifalar temenni ediyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.