GÜNCELLEME - Otopark kavgası cinayetle sonuçlandı

GÜNCELLEME - Otopark kavgası cinayetle sonuçlandı
Adana'da apartmanda komşular arasında çıkan tartışmada karı koca öldürüldü- Ölen çiftin cenazesi toprağa verildi, zanlılar ise adliyeye sevk edildiDETAYLAR EKLENDİ

ADANA (AA) - Adana'da, araç park etme nedeniyle çıktığı ileri sürülen tartışmada evli çift, komşuları tarafından öldürüldü.

Alınan bilgiye göre, merkez Çukurova ilçesi Toros Mahallesi'ndeki bir apartmanın 6'ncı katında oturan ağabey Sadık U. (59) ile kardeşi Hasan U. (54), apartmanın otoparkına araç park etme nedeniyle komşuları Tekin Özmetin'in (35) dairesine gitti.

Burada çıkan tartışmanın büyümesi üzerine Özmetin ile eşi Sinem Özmetin (38), kardeşler tarafından ateş edilerek öldürüldü. Zanlılar olaydan sonra polise teslim oldu.

Öte yandan, cinayeti duyan Özmetin'in yakınları apartmana geldi. Eve girmek isteyen ölenlerin yakınlarına polis müsaade etmeyince arbede çıktı. Polisler, biber gazı sıkarak kalabalığı dağıttı.

Çiftin cesetleri, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

- Zanlılar adliyeye sevk edildi

Cinayet zanlısı olarak gözaltına alınan Hasan U. ve Sadık U'nun emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Çelik yelek giydirilerek polislerin arasında Adana Adli Tıp Birimi'ne getirilen zanlılar, buradaki sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Bu arada, öldürülen Özmetin çiftinin cenazesi yakınları tarafından Adana Adli Tıp Kurumu morgundan alınarak Akkapı Mezarlığı'nda defnedildi.

İki aile arasındaki sorunun önceki bir tarihte Hasan U'nun Özmetin çiftinin oğluna hakaret etmesi nedeniyle başladığı, kavgalı olan ailelerin husumetleri nedeniyle poliste 6 dosyadan kayıtlarının bulunduğu öğrenildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.