Gündem transfer

Gündem transfer
Konyaspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Stoper, orta saha ve kanat bölgesine oyuncu arayan yeşil-beyazlılar, minimum maliyetle maksimum katkı sağlayacak oyuncuların peşine düştü

Atiker Konyaspor, yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdürüyor. Mali tabloyu düzeltmek adına kendisine özgü transfer politikası çizen yeşil-beyazlılar, düşük maliyetle maksimum verim alacağı isimler üzerinde durmaya başladı. Konyaspor, stoper, orta saha ve kanat bölgelerine oyuncu alacak.

İLK HEDEF ORTA SAHA

Konyaspor, öncelikli olarak orta sahaya takviye yapacak. Bunun için Osmanlıspor’dan Musa Çağıran’ı kiralamayı hedefleyen yeşil-beyazlılar, oyuncunun menajeriyle görüşmelerini sürdürüyor. Konyaspor, Musa Çağıran transferini yüzde 80 oranında tamamlamış bulunuyor. Yaşanan ufak pürüzlerin temizlenmesinin ardından imza aşamasına geçilmesi bekleniyor.

STOPERE WARİS Mİ GELİYOR?

Yeşil-beyazlılar, bir yandan da stoper arayışlarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar, bir dönem Trabzonspor'da da forma giyen 26 yaşındaki Ganalı futbolcu Majeed Waris için nabız yoklamaya başladı. Konyaspor yöneticileri, Ganalı oyuncunun menajeriyle görüşmelerini sürdürüyor. Oyuncu için Konyaspor'un yanı sıra St-Etienne, Sporting Gijon ve Bursaspor’un ilgilendiği bilgisine ulaşıldı.

KANAT ARAYIŞI SÜRÜYOR

Atiker Konyaspor, bu bölgelerin yanı sıra, kanat bölgesi için de oyuncu arayışını sürdürüyor. Genç ve dinamik bir oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen yeşil-beyazlılar, elindeki oyuncular üzerinde istişarelerde bulunuyor. Toplantılara, teknik direktör Rıza Çalımbay da bizzat eşlik ediyor.

Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum