Güngören Kale AVM'de korkunç cinayet

Güngören Kale AVM'de korkunç cinayet
İstanbul Güngören'de bulunan bir alışveriş merkezinde (AVM) içinde "yan bakma" nedeniyle çıktığı bifade edilen kavga sonucunda, 40 yaşında olan bir kişi, 8 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

Yaşanan olay, saat 19.00 sıralarında, Güngören'de bulunan "Kale AVM"nin yemek salonları ve kafelerinin bulunduğu katta meydana geldi. İdiialara göre görgü tanıklarının verdikleri ifadesine göre, 25 yaşında olan Yunus Orhan, tuvalete girerken, Necmettin Aktaş'ın kendisine yan baktığını düşünerek omuz attı. Kısa süren ayaküstü tartışmanın hemen ardından, Necmettin Aktaş yemek için masaların bulunduğu alana gelip oturdu. Ancak tuvaletten çıkan Yunus Orhan ise, tekrar göz göze geldiği Necmettin Aktaş ile yeniden tartışmaya başladığı bildirildi. Aralarında yaşanan sözlü tartışmanın büyümesi üzerine, Yunus Orhan, yanında taşıdığı bıçakla beraber onlarca kişinin gözü önünde bir anda Aktaş'ın üzerine atladyarak kavga etmeye başladı. Necmettin Aktaş'ı boğazından ve toplam 7 yerinden bıçaklayan Yunus Orhan, AVM'nin güvenlik elemanları tarafından yakalanarak etkisiz hale getirildi. Ağır yaralanan ve çok kan kaybeden 40 yaşında olan Necmettin Aktaş ise olay yerinde hayatını kaybetti.

KATİL ZANLISI EŞİYLE BARIŞMAK İÇİN RİZE'DEN GELMİŞ

Cinayet zanlısı Yunus Orhan'ın eşiyle kavgalı olduğu ve yaşadığı Rize'den eşiyle tekrar barışmak için 1 hafta önce İstanbul'a geldiği öğrenildi.

Polis ekipleri tarafından teslim alınan cinayet zanlısı Yunus Orhan, sorgulanmak üzere Güngören Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Katil zanlısı, gazetecilerin "Neden öldürdünüz?" sorusunu yanıtsız bıraktı. 


 

 


Kaynak: Vatan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum