Günün en iğrenç olayı!

Günün en iğrenç olayı!
Iğdır’da 5 yaşındaki erkek çocuğa tecavüz ettiği iddia edilen bir kişi yakalanarak adliyeye sevk edildi.
Kent merkezindeki bir mahallede yaşayan B.T (18), 7 Kasım Mahallesine gelip 5 yaşındaki bir erkek çocuğunu kandırarak mahallede bulunan metruk bir binaya götürdü.
 
Daha sonra metruk binadan ayrılan B.T. ile çocuğunu yanyana gören anne, durumundan şüphelendiği B.T.'ye yaklaşınca şüpheli kaçmaya başladı. Çocuğun annesi, şüphelinin kaçması üzerine durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen emniyet ekipleri, verilen eşkal doğrultusunda bölgede bulunan yaklaşık 20 kişiyi Emniyet Müdürlüğü binasına götürdü. Burada çocuğun annesi tarafından teşhis edilen B.T., gözaltına alındı. Şüphelinin, küçük çocuğu kandırıp metruk bir binada tecavüz ettiği, 12 yaşındaki kardeşi Ö.T.'yi de gözcülük yapması için binanın önünde beklettiği belirtildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan B.T. adliyeye sevk edilirken, hastaneye götürülen küçük çocuğun tecavüze uğradığı doktor raporuyla da tespit edildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.