Gurbetçi Kadın Sobadan Sızan Gazdan Zehirlenerek Öldü

Gurbetçi Kadın Sobadan Sızan Gazdan Zehirlenerek Öldü
Kayınvalidesinin cenazesi için Almanya'dan kocasıyla Sivas'a gelen kadın, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitirdi, eşi ise hastaneye kaldırıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ta sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen gurbetçi kadın öldü, eşi ise hastanede tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre, Almanya'dan cenaze için Sivas merkeze bağlı İşhan köyüne gelen Gülden (51) ve İsmail Hakkı Gülçiçek (50) çifti, kaldıkları evde akrabaları tarafından sabah hareketsiz halde bulundu.

Sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen ve ambulansla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesine kaldırılan çiftten Gülden Gülçiçek, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İsmail Hakkı Gülçiçek'in tedavisinin sürdüğü ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

İsmail Hakkı Gülçiçek'in Almanya'da vefat eden annesi Sakine Gülçiçek'in cenazesi için Sivas'a gelen çiftin, Almanya'ya bugün dönmek üzere uçak bileti aldığı öğrenildi.

Sakine Gülçiçek'in cenazesinin ise dün defnedildiği ifade edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.