GÜREŞ MEYVESİNİ VERMEYE BAŞLADI

GÜREŞ MEYVESİNİ VERMEYE BAŞLADI
Seydişehir Belediyesi Spor Klübü bünyesinde kurulan Güreş Spor Takımı 13-14 yaş yıldızlar kategorisinde Konya il seçmelerine katıldılar.

Seydişehir Belediyesi Spor Klübü bünyesinde kurulan Güreş Spor Takımı 13-14 yaş yıldızlar kategorisinde Konya il seçmelerine katıldılar.

6 sklette başarılı müsabakalar çıkartan Seydişehirli sporcular madalya aldılar.

15 yıl aradan sonra güreşi Seydişehir’de yeniden canlandırma yolundayız diyen Antrenörler Abdullah Ünver ve Seyitharun Bozçiçek, müsabakalarda Seydişehir adına mücadele veren tüm sporcuları başarılarından dolayı kutladılar.

Spor yapmanın çocukların fiziksel, sosyal ve ahlaki gelişimi açısından önemli olduğunu kaydeden antrenörler “Amacımız gençliğimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutarak rekabet edebilir bir güreş katımı oluşturmak. Devletimiz milli sporcularımıza üniversiteye başladıkları zaman 990 tl karşılıksız Millilik Bursu veriyor. Bizlere gerekli maddi ve manevi destek verilirse  Seydişehir’de güreşin eski canlılığına kavuşacağına inanıyoruz.Bugüne kadar bizlere desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız Sayın Tuncay Sonel’e, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tutal’a teşekkür ederiz. Velilerimiz biraz daha duyarlı olmasını ve güreşsever halkımızın da desteklerini bekliyoruz.” Dediler.

Madalya Alan Seydişehirli Güreşçiler

66 kiloda Furkan Aksu: Konya Şampiyonu

42 kiloda Kerem çelik: 2. Oldu

53 kiloda Metin Çelik:2. Oldu

59 kiloda Samet Yıldız: 3. Oldu

59 kiloda Mehmet Ali Horoz: 3. Oldu

85 kiloda İsmail Teke: 3. Oldu

(Süleyman Sayan – Pusula)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.