GÜRSEL TEKİN'DEN FLAŞ İTİRAF !

GÜRSEL TEKİN'DEN FLAŞ İTİRAF !
CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin geçtiğimiz yıl vatandaşa küfrettiği videonun tekrar dolaşıma girmesi üzerine küfrettiğini hatta küfrün ötesine geçtiğini söyledi

Seçimlere sayılı günler kala NTV canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtlayan CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, bir itirafta bulundu.

GEÇEN YIL ÇEKİLEN VİDEOYA AÇIKLIK GETİRDİ

Geçtiğimiz yıl bir vatandaşa ana avrat küfrettiği videonun sosyal medyada yeniden paylaşılmasıyla ilgili konuşan Tekin şunları söyledi:

KÜFRÜN ÖTESİNE DE GEÇTİM AMA NEDEN

Çok doğrudur. Küfrün ötesine de geçtim. Ben söylediklerimin arkasında duran biriyim. 1 Mayıs günü Beşiktaş'ta ben ve birçok vekil arkadaşımız 1 Mayıs alanına gitmek için bekliyorduk. Bu sırada AKP gazlarının ortasında kaldık. O sırada polis olduğunu yüzde 100 bildiğim bir genç gelip 'Kemal nerede?' diye bir soru yönelttl. Ben de 'hangi Kemal?' diye bir soru yönelttim. O da 'Genel Başkan Kemal. Ben CHP'liyim' yanıtını verdi. Nasıl konuşuyorsun deyip bir sürü hakaret ettim." (Yeni Akit)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.