GÜVEN TAZELEDİLER

GÜVEN TAZELEDİLER
Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda Başkan Remzi Ay güven tazeledi. Biz bir aileyiz diyen Remzi Ay, kaldıkları yerden üstüne koyarak yola devam edeceklerini söyledi

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Kurul toplantısı dün Bera Otel’de gerçekleştirildi. Remzi Ay’ın başkanlığını yürüttüğü Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 15. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda katılım yoğundu. Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile amatör spor kulüp delegeleri, amatör sporunun yöneticileri, taban birlik temsilcileri ve çok sayıda spor adamları katıldı. Mevcut başkan Remzi Ay, genel kurulda oy çoğunluğu ile güven tazeledi.

“GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ”

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, ASKF’nin kuruluş yılından bu yana yola çıktıkları arkadaşlarla devam ettiklerini ve onları hiç yalnız bırakmadıklarını söyledi. Bu nedenle başarılı bir şekilde yollarına devam ettiklerini ifade eden Baykan, amatöre katkı sağlamak için çalıştıklarını belirtti. Baykan, “Bıkmadan, yorulmadan devam etmeliyiz. Federasyonumuza en iyisini yansıtmak için gece gündüz çalışıyoruz. Bizim amacımız her zaman amatör sporunun işerini kolaylaştırmak. Amatör spor yöneticilerinin çalışmalarına daha iyi ortamlar sağlamak. Bu nedenle bugün burada bulunan herkese teşekkür ediyorum. Başkan Remzi Ay’a da bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

img_8384.jpg

“EN MUTLU GÜNÜMÜZ”

ASKF Başkanı Remzi Ay, bugün en mutlu günlerinin olduğunu söyledi. Yapılan genel kurulla yeniden başkanlığa seçilen Ay, çalışmalarına kaldığı yerden aynı hevesle, istekle devam edeceğini söyledi. Remzi Ay, “Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun 15. Olağan Genel Kurul’unda bize göstermiş olduğunuz ilgi ve alakaya teşekkür ediyorum. Bugün en mutlu günümüz. Kaldığımız yerden üstüne koyarak devam edeceğiz. Gece gündüz demeden hep beraberiz. Yönetim kurulundan ayrılan arkadaşlarımla yıllarca beraber görev yaptık. 1998 yılından bu yana birlikteyiz. Bugün müsaade istediler ama ben sadece isim listesinde isimlerinin olmadığını ancak hep yanımızda olacağına adım gibi inanıyorum. Çünkü biz bir aileyiz” dedi. Yapılan konuşmaların ardından kongreye tek liste ile giren Başkan Remzi Ay, oy çoğunluğu ile göreve seçilerek güven tazeledi. (Seda Erciş)

img_8321.jpg

Yapılan genel kurul sonrasında asil liste şu şekilde oluştu:

Remzi Ay-Başkan

Ali Çakar-Genel Sekreter

Zahir Renklibay

Mehmet Günbaş

Nihat Çelikkollu

Mehmet Demirel

Faruk Hatipoğlu

Mehmet Yaman

Tahir Taşyüz

Mustafa Çörekçi

İbrahim Karabacak

Hüseyin Gömürt

Alper Çimen

Yakup Sezgin

Hüseyin Saraç

Yusuf Yalçın

Adem Gül

Mustafa Çakıcı

Necip Yılmaz

Malik Külahçı

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.