Güvenli liman tarihi zirveleri zorluyor!

Güvenli liman tarihi zirveleri zorluyor!
 Muhabir
İran ile İsrail arasındaki tansiyon haftasonu doruk noktasına ulaştı. İran, İsrail'e ilk kez doğrudan saldırı gerçekleştirdi. Orta Doğu'da yaşanan gerilimin etkisiyle altın fiyatları, haftanın ilk işlem gününe pozitif başladı.

Altın fiyatları, yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Gram altın ve çeyrek altın fiyatlarının bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Peki, altın fiyatları ne kadar? Gram altın ve çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Detaylar haberimizde...

Orta Doğu'da yaşanan gelişmeler, İran ve İsrail arasında yaşanan çatışmalardan sonra altın fiyatları tarihi zirveleri zorlamaya devam ediyor.

İran'ın İsrail'e yaptığı kısa süreli saldırının etkileri altın tarafında hissedilmeye devam ediliyor. İran saldırıların bittiğini açıklasa da İsrail uygun zamanda İran'a karşı misilleme yapacağını açıkladı.

iran-israili-vurdu-urdun-destek-v-nnoh.webp

GERİLİM BESLİYOR

ABD ve AB'nin desteğini alan İsrail'in saldırısı beklenirken ons altın fiyatı da gerilimden besleniyor.

Ons altın güne 2344 dolardan başladı. Gün içinde en düşük 2372 dolar, en yüksek de 2372 dolar seviyesi görüldü. Şu sıralar ons altın 2357 dolardan işlem görüyor.

14126482-728xauto.webp

Gram altın uluslararası piyasalarda komisyonsuz olarak güne 2439 liradan başladı. Gün içinde en düşük 2437 lira, en yüksek de 2471 lira seviyesini gördü. Şu sıralar 2456 liradan alıcı buluyor.

Kapalıçarşı'da gram altın 2554 liradan alınırken 2593 liradan satılıyor.

Güncel Gelişmelerden Anında Haberdar Olmak İçin Aşağıdaki Linki Tıklayarak Whatsapp Grubumuza Dahil Olabilirsiniz Https://chat.whatsapp.com/emhe2a1a0eschu9ysiriyr

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.