Güvenlik güçlerine duygu dolu destek mektupları

Güvenlik güçlerine duygu dolu destek mektupları
Yurdun dört bir yanından vatandaşlar, güvenlik güçlerine desteklerini "sevgi paketleri"ne iliştirdikleri mektuplarla ifade ediyor

ANKARA (AA) - Yurdun dört bir yanından vatandaşlar, terör örgütüne yönelik operasyonlarda görev yapan güvenlik güçlerine desteklerini "sevgi paketleri"ne iliştirdikleri mektuplarla ifade ediyor.

Güvenlik güçlerinden edinilen bilgiye göre, Hakkari Yüksekova'daki operasyonlarda görevli askerler için yurdun dört bir yanından sevgi paketleri gönderiliyor.

Paketlerin üzerine mektuplar da iliştiren vatandaşlar, güvenlik güçlerine desteklerini ifade ediyor. Bir vatandaşın içinde çeşitli gıda maddelerinin bulunduğu pakete koyduğu notta, "Bizler sıcacık evimizde otururken canımız pahasına verdiğiniz mücadele için ne kadar teşekkür etsek azdır. Bizlerin yapabildiği ise bu mübarek mücadelenizin yanında okyanusta damla misalidir. Rabbim ayağınıza taş değdirmesin, güç kuvvet versin sizlere. Allah'a emanet olun" ifadesi dikkati çekiyor.

Bir başka notta ise "Allah sizleri korusun. Her namazda sizlere dua ediyorum" yazıyor.

- "Mektuplar, notlar o kadar değerli ki bu mücadelede anlatılmaz"

Sevgi paketlerini alan güvenlik güçleri ise devletin her şeyi, her ihtiyacı karşıladığını, hiçbir şeye ihtiyaçlarının bulunmadığını belirterek, şu ifadeleri kullandılar:

"İçine sevgi ve muhabbet katılmış bu hediyeler buradaki mücadelemize seviyesi ölçülemeyecek bir güç ve moral veriyor. Diyoruz ki bu gelenleri görünce, 'Millet arkamızda, her gün bizimle beraber, duaları bizimle sevgileri bizimle, yürekleri bizimle'. İşte bizi esas mutlu eden, güçlendiren bu. Mektuplar, notlar o kadar değerli ki bu mücadelede anlatılmaz. Ancak burada yaşayanlar bunun değerini bilir. Sizlere layık olacağımızdan bir an bile şüphe etmeyin ve rahat uyuyun."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.