Güzel Evim

Güzel Evim
Yeşil-beyazlı ekibimiz bu sezon evinde yenilgi almayan 5 takım içerisinde yer alırken, taraftarı önünde topladığı 14 puanla bu alanda ligin en iyilerinden birisi oldu.

Yeşil-beyazlı ekibimiz bu sezon evinde yenilgi almayan 5 takım içerisinde yer alırken, taraftarı önünde topladığı 14 puanla bu alanda ligin en iyilerinden birisi oldu

Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Torku Konyaspor, iç sahada elde ettiği başarıyla göz dolduruyor. Bu sezon maçlarını yeni yapılan 42 bin seyirci kapasiteli Büyükşehir Belediyesi Torku Arena Stadı’nda oynayan yeşil-beyazlılar, yeni stadına çabuk uyum sağladı. Torku Arena’yı rakipleri için kabus haline getiren temsilcimiz gerek iç sahada sergilediği başarılı performans gerekse de 10 binin altına düşmeyen seyirci potansiyeli ile dikkat çekiyor.

EN BAŞARILISI FENERBAHÇE

Tüm takımlar artık Konya’yı en zorlu deplasmanlardan birisi olarak görürken, kendi sahasında 6 maça çıkan temsilcimiz bu maçlarda 4 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.

Evinde sadece 1 kez berabere kalan Fenerbahçe, Saraçoğlu’nda topladığı 16 puanla iç sahadaki en başarılı ekip oldu. Fenerbahçe’yi 6 maçta 5 galibiyet alan Mersin İdmanyurdu takip ederken, Kasımpaşa ve Torku Konyaspor 14’ern puan ve +7 averajla iç sahanın kralları arasında yer alıyor.

KOCAMAN İLE FİRE YOK

Torku Konyaspor, Aykut Kocaman yönetiminde evinde çıktığı 3 maçı da kazandı. Bu maçlarda 5 gol atan ve kalesinde gol görmeyen temsilcimiz genel toplamda ise 6 maçta attığı 8 gole karşın kalesinde sadece 1 gol gördü. Erciyesspor ile oynanan ve 1-1 berabere tamamlanan maç dışında kalan 5 müsabakada (Balıkesirspor, Başakşehir, Karabükspor, Gaziantepspor ve Mersin İY) gol yemeyen ekibimiz evinde savunma anlamında da parlak bir tablo ortaya koydu. (Hasan Kulu-Pusula)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.