Güzel makyaj yapmanın Sırları !

Güzel makyaj yapmanın Sırları !
Makyaj doğru yapıldığında sizi bir prensese çevirirken yanlış yapıldığında ise kötü ve yaşlı gösterebilir.

Makyaj doğru yapıldığında sizi bir prensese çevirirken yanlış yapıldığında ise kötü ve yaşlı gösterebilir.Yapışmayan uzun dolgun kirpikler, güzel dudaklar, sağlıklı parlayan bir cilt için sizlere güzel makyajın sırlarını açıklıyoruz !

Ten rengini ve yüz şekliniz size yakışan makyajı yapabilmek için en önemli kurallardan.Bunu zamanla öğrenip artık makyajımızı ona göre yapıyoruz.Hızlı ve kolay güzel bir makyaj yapmak için size verdiğimiz aşağıdaki sırları göz önünde bulundurabilirsiniz.

Rimel sürerken alt kirpiklerinizin altına kaşık koyup öle sürebilirsiniz.

Mükemmel kirpikler için alt kirpiklerinize de rimel sürmelisiniz.. bu şekilde kirpikleriniz daha düzgün ve güzel görünecektir.Hem rimel kirpiklerinize daha güzel sürülecek hem de göz altındaki cildinize bulaşmasına engel olacaksınız.Bu rimel lekelerini temizlemek oldukça zordur.

makyaj2.jpg

Daha iyi allık nasıl sürülür

Allık, doğru renklerde ve doğru şekilde sürüldüğünde makyajınıza harika ve sağlıklı bir cilt görünümü verir.

Bunun için öncelikle ten renginize uygun bir allık almalısınız.Beyaz tenliler için şeftali tonları ideal olurken esmerler için bronz allıklar  harika uyumlu oluyor.ayrıca yüz şeklinizi de bilmeniz gerekiyor. Allık yalnızca teninizi canlandırmıyor aynı zamanda elmacık kemiklerinizi vurguluyor ve yüz hatlarınız ortaya çıkıyor.

Dolgun ve güzel dudaklar

Dolgun ve güzel dudakları yapabilmek için bilmeniz gereken en etkili kural !

Ten renginize ve rujunuza uyumlu dudak kaleminiz ile dudaklarınıza kontür çekin. Mutlaka kalemin rengi  dudağınızın doğal renginde veya rujunuzla aynı renk olmalıdır.

kaynak:stylekadin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.