Güzelliğin Mimarı “MEDCURE GÜZELLİK UZMANLIĞI VE ESTETİSYENLİK KURSU”

Güzelliğin Mimarı “MEDCURE GÜZELLİK UZMANLIĞI VE ESTETİSYENLİK KURSU”
Güzellik sektöründe şehrimizin öne çıkan kurslarından biri olan, verdiği eğitimlerle fark yaratan Medcure Güzellik Uzmanlığı ve Estetisyenlik Kursu’nun genç, başarılı, dinamik ve eğlenceli ekibiyle kursla ilgili her şeyi konuştuk.

Kurucu Gülşah Bayram’ın söz aldığı röportajımızla sizleri baş başa bırakıyorum.

sam_1154-(copy).jpg

Medcure Güzellik Uzmanlığı ve Estetisyenlik Kursu ne zaman kuruldu?

Yaklaşık iki ay önce kuruldu.

sam_1197-(copy).jpg

Kursunuzun kuruluş amacı nedir?

Çağımızın en fazla gelişen sektörü güzellik sektörüdür. Talebin çok fazla olduğu bu alanda çalışacak kalifiyeli güzellik uzmanına ihtiyaç duyulmaktadır. Kursumuz talebin çok fazla olduğu bu sektörde çalışacak deneyimli uzmanlar yetiştirmek, aldıkları eğitimle ayrıcalıklar kazandırarak meslek hayatına bir adım önde başlamalarını sağlamak için kurulmuştur.

sam_1156-(copy).jpg

Eğitimlerinizden bahsedebilir misiniz?

Sektörü yakından tanıyan uzman eğitmenler ve üniversite mezunu hocalar tarafından verilecek olan eğitimle kursiyerlerimiz sektörel gelişmeleri yakından takip edebilecek, ayrıcalıklı bir eğitim alacaktır. Eğitimimizde kaliteden asla ödün vermemekteyiz. Eğitimleri boyunca öğrencilerimiz son teknoloji ürünü olan cihazların kullanımını öğrenecek, cihazlarla ilgili tecrübe kazanacak ve cihaz ile ilgili sertifikaya sahip olacaklardır. Medcure Akademi’de etkin bir eğitim yöntemi izlenecektir. Ders içeriği projeksiyon ve sunumlarla desteklenecektir. Kursiyerler sadece öğrenim gördüğü süreyi tamamlayana kadar değil, takıldıkları her an ve alanda tekrar kursa katılabileceklerdir.

sam_1174-(copy).jpg

Mezun olan öğrencilerinizi ne gibi fırsatlar beklemektedir?

Mezun olan öğrencilerimize kurumumuzda staj yapma hakkı sunuyoruz. Böylelikle öğrencilerimiz cihazlarla ilgili deneyimini uygulama alanında daha da geliştirip, sektörün aradığı uzmanlığı kazanmış olacak ve özgüvenleriyle, bilgi donanımlarıyla iş arayan değil, aranan güzellik uzmanları olacaklardır.

sam_1188-(copy).jpg

Kursunuz kimlere hitap etmektedir?

Kendini bu alanda geliştirmek isteyen en az ilkokul mezunu herkese ve her meslek grubuna hitap etmektedir. Ayrıca yeni yasa gereği spa merkezlerinde, güzellik salonlarında, polikliniklerde, hastanelerde, eczanelerde, kozmetik satış noktalarında çalışan kişiler bu belgeye sahip olmak zorundadır.

sam_1192-(copy).jpg

Neden insanlar Medcure Güzellik Uzmanlığı ve Estetisyenlik Kursunu tercih etmeli?

Başta sektörde geçirdiğim 20 yıllık tecrübemi ve bu süre zarfında çektiğim kalifiye elaman sıkıntısını gidermek, bilgi birikimimi bu mesleği gönülden yapmak isteyen kişilerle paylaşmak ve çalıştığım bu sektör üzerine kalıcı güzel işler bırakmak adına bizi tercih etmelerini tavsiye ederim.

sam_1194-(copy).jpg


Emine Şeyma Yıldız

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum