Hacettepe sınavı

Hacettepe sınavı
Anadolu Selçukspor, ligin bugün Hacettepe’nin konuğu olacak. Olabildiğince fazla puan toplamayı hedefleyen yeşil-beyazlılar, Ankara’da oynanacak karşılaşmadan galip gelmek istiyor. TCDD Ankara Demirspor Stadyumu’nda oynanacak zorlu müsabaka saat 13.30’da

Konyaspor’un TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden pilot takımı Konya Anadolu Selçukspor, ligin 17. haftasında Gençlerbirliği’nin pilot takımı olan Hacettepe’ye konuk olacak. Ligin ilk devresinde olabildiğince fazla puan toplamak isteyen yeşil-beyazlılar, rakibi karşısında mutlak galibiyet istiyor. Bugün TCDD Ankara Demirspor Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.

DÜDÜK DAKUL ÇELİK’TE

Anadolu Selçukspor ile Hacettepe arasında oynanacak karşılaşmayı İzmir bölgesi hakemlerinden Davut Dakul Çelik yönetecek. Çelik’in yardımcılıklarını Mustafa Han ve Hakan Karabalcık yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Gökhan Özbulut.

ALPAY CEZALI

Bugün oynanacak zorlu Hacettepe maçında Anadolu Selçuksporlu Alpay Koldaş cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Öte yandan rakip Hacettepe’de ise Fethi Özer ve Berat Aydoğdu yine kart cezaları nedeniyle sahadaki yerlerini alamayacak.

KAZANMAK İSTİYOR

Konyaspor’un pilot takımı olan Anadolu Selçukspor, bugün oynanacak Hacettepe maçını kazanmak istiyor. Sezona play-off hedefiyle başlayan fakat ilerleyen haftalarda peş peşe kaybettiği puanlar neticesinde hedefinden uzak kalan yavru kartal, ilk devre için olabildiğince fazla puan toplamayı amaçlıyor.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.