Hacettepe’yi gözüne kestirdi

Hacettepe’yi gözüne kestirdi
Anadolu Selçukspor, ligin 17. haftasında deplasmanda oynayacağı Hacettepe maçının hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar rakibini mağlup ederek sezonun ilk devresini üst sıralarda bitirmeyi hedefliyor

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor, yarın deplasmanda oynayacağı Hacettepe maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Sezona play-off hedefiyle başlayan fakat ilerleyen haftalarda beklenmedik puan kayıpları yaparak hedefinden biraz uzaklaşan yavru kartal, bu maçta rakibini mağlup ederek ilk devrede olabildiğince fazla puan toplamayı hedefliyor.

KAZANMAK İSTİYOR

5 haftada 9 puan toplayarak çıkış yakalayan Anadolu Selçukspor, Hacettepe karşısında da galip gelerek ilk devre bazında toplayabildiği en fazla puanı toplamak istiyor. Gençlerbirliği’nin pilot takımı olan Hacettepe de tıpkı temsilcimiz gibi genç oyunculardan kurulu.

SON ANTRENMANLAR

Hafta başından bu yana Hacettepe maçına hazırlanan yeşil-beyazlılar, bugünü taktik ağırlıklı antrenmanla geride bırakarak hazırlıklarının Konya etabını noktalayacak. Yavru kartal, bugünkü antrenmanının ardından yarın Ankara’ya gidecek.

YOLCULUK YARIN

Anadolu Selçukspor, cumartesi günü Ankara’da oynanacak karşılaşma için yarın yola çıkacak. Karayolu ile Ankara’ya hareket edecek yeşil-beyazlılar, burada yapacağı ter antrenmanının ardından konakladığı otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.