Hacı Bektaşı Veli Vafkı SESOB'u ziyaret etti

Hacı Bektaşı Veli Vafkı SESOB'u ziyaret etti
SİVAS (AA) - Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı yöneticileri, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal'ı ziyaret...

SİVAS (AA) - Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı yöneticileri, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal'ı ziyaret etti.

SESOB'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı başkanı Gülümser Altuntaş, yönetim kurulu üyeleri Dursun Çakar ve Rıza Poyraz, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal'ı ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Vakıf başkanlığına seçildikten sonra ziyaretler yaptıklarını bu kapsamda Beşir Köksal’ı da ziyaret etmek istediklerini anlatan Altuntaş, "Sivas'ta güzel bir birlik ve beraberlik var. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, güzel etkinlikler yapıyor. Başkanımızın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Bizler bu göreve geldikten sonra birlik ve beraberlik içerisinde yapılan etkinliklerde yer almak istiyoruz. Başkanımıza yapmış olduğu faaliyetler için teşekkür ediyor, bundan sonra yapılacak olan programlarda Hacı Bektaş Veli Vakfı olarak bizlerde katılmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten SESOB Başkanı Beşir Köksal da Sivas'ta birlik ve beraberlik içerisinde güzel şeyler yaptıklarını belirterek ziyaretinden dolayı SESOB Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.