Hacıosmanoğlu otele dahi uğramadı

Hacıosmanoğlu otele dahi uğramadı
Lokeren'le oynanacak maçta takımını yalnız bırakmayan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, maç öncesi teknik direktör Vahid Halilhodzic'e tavır koydu. Önceki gece geldiği Belçika'da takımın kapm yaptığı Gent kendinde değil, Brüksel'de kaldı.

UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam eden Trabzonspor'da teknik direktör Halilhodzic ile yönetim arasındaki gerginliğin Belçika'da tavan yaptığı ortaya çıktı. Lokeren maçında takımını yalnız bırakmamak için Belçika'ya giden başkan Hacıosmanoğlu'nun takımın Gent'de değil, Bürüksel'de kaldığı ortaya çıktı. Maç öncesi de kampa uğuramayan Bordo-Mavili başkan, 90 dakika sonunda da direkt havaalanına geçerek gece yarısı Türkiye'ye dönüş yaptı. Başkan Hacıosmanoğlu'nun bu tavrının önceki gün basın toplantısında sarf ettiği sözler nedeniyle teknik direktör Halilhodzic'e tepki gösterdi kaydedildi.

'Gerçek dışı' dedi ama...

Trabzonspor'da teknik direktör konusu, Türkiye'de olduğu gibi Belçika'da da tüm kafilenin gündemi haline geldi. Ersun Yanal ile anlaştığı yolunda çıkan haberler, yöneticiler tarafından kesin bir dille yalanlandı. Bu arada Başkan Hacıosmanoğlu da Lokeren maçından sonra stadyum önünde sohbet ettiği taraftarlara, "Bu iddialar tamamen gerçek dışı" ifadesini kullandı. Hacıosmanoğlu, yalanlasa da hem Yanal'ın görüşmeyi doğrulaması hem de Belçika'da yaşananlar Bordo-Mavili yönetimle Bosnalı çalıştırıcının yol ayrımına geldiğinin göstergesi olarak yorumlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.