Hadise, Alişan'ı İstedi!

Hadise, Alişan'ı İstedi!
Şarkıcı Hadise, aynı zamanda menajeri olan ablası için otel kapattı.Ablasına sürpriz doğum günü partisi yapan ve akrabaları biraraya getiren Hadise, Alişan'ı sahneye çıkarttı.Hadise Alişan'a teklif götürdü.

arkıcı Hadise, aynı zamanda menajeri olan ablası için otel kapattı.Ablasına sürpriz doğum günü partisi yapan ve akrabaları biraraya getiren Hadise, Alişan'ı sahneye çıkarttı.Hadise Alişan'a teklif götürdü.

HADİSE, ALİŞAN İLE COŞTU

Popun başarılı ismi Hadise, ablası Hülya Açıkgöz için otel kapattı.Yakın akrabaları ile ablasının doğum gününü kutlatan Hadise, annesine de Alişan sürprizi yaptı.

Büyük bir organizasyon yapan ve akrabalarını biraraya getiren Hadise, ablası için sürpriz parti düzenledi.Hadise, aynı zamanda menajeri olan ablasının doğum gününü es geçmedi.

İstanbul'un Şile ilçesinde Casa Lavanda otelini parti için komple kapatan Hadise, annesi için de sürpriz yaptı.Hadise yaptığı sürpriz ile annesini çok mutlu etti.

Hadise, annesi Gülnihal Hanım'ın sevdiği sanatçıyı sahneye çıkarmak istedi.Ceylan'a teklif götüren Hadise, şarkıcının konseri olduğunu öğrenince yine annesinin sevdiği şarkıcılardan Alişan'a teklif götürdü.

Annesi Gülnihal Hanım'ın en çok Ceylan'ı sevdiğini sonrasında ise Alişan'a ilgili olduğunu bilen Hadise, annesi için Alişan'ı sahneye çıkardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.