Hadziahmetovic: Kendimi Konyalı biri gibi hissediyorum (TIKLA&İZLE)

Hadziahmetovic: Kendimi Konyalı biri gibi hissediyorum (TIKLA&İZLE)
Konyaspor'un 2 yıllık yeni sözleşme uzattığı Amir Hadziahmetovic, Konyaspor'la sözleşme uzattığı için mutlu olduğunu, kendini Konyalı biri gibi hissetmeye başladığını kaydetti.

Konyaspor'un 2 yıllık  yeni sözleşme uzattığı Amir Hadziahmetovic, Konyaspor'la sözleşme uzattığı için mutlu olduğunu söyledi.

"Konyaspor benim için çok şey ifade ediyor" diyen Amir Hadziahmetovic, "Burası bir aile, bir ev, bir yuva... Artık kendimi Konyalı biri gibi hissetmeye başladım. Sözleşme uzattığım ve evimde kaldığım için çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

Konya'ya ilk geldiği dönemi anlatan Amir, "İlk defa yurt dışına çıkıyordum. Ne ile karşılaşacağımı bilmiyorum ama bana çalışanlar, yönetim, taraftarlar herkes bana sahip çıktı çok nazik davrandı" dedi.

Amir, Konyaspor'da en unutamadığı anın Türkiye Kupası'nı kazandıkları gün olduğunu söyledi.

1997 doğumlu Boşnak oyuncu yeşil-beyazlı formayla attığı en güzel golün ise geçtiğimiz sezon Konya'da oynanan maçta Trabzonspor'a karşı attığı gol olduğunu kaydetti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.