Hadziahmetovic'e transfer açıklaması

Hadziahmetovic'e  transfer açıklaması
Adı Galatasaray ve farklı takımlarla anılan Amir Hadziahmetovic'e o soru soruldu

Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında Gaziantep FK’ya konuk olacağı maçın hazırlıklarına Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde devam ediyor. Antrenman öncesi futbolculardan Amir Hadziahmetovic basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Şu andaki lig durumlarından çok memnun olduklarını aktaran Bosna Hersekli futbolcu Amir Hadziahmetovic, "Gayet iyi çalışıyoruz. Önümüzde bir Gaziantep maçı var. Gaziantep takımı gerçekten iyi bir takım. O yüzden onları ciddiye alıyoruz ve oraya gittiğimizde 3 puanı hedefliyoruz. Geçen seneye göre bu sezon daha iyi bir kadroya sahibiz. Tabii ki de uzun süredir birlikte oynayan oyuncularımız birbirini daha iyi tanıyor. Bu sene güzel bir futbol oynamaya çalışıyoruz ve bu konuda başarılıyız. İnşallah bu ligde de güzel futbolumuzla birlikte güzel yerlere gelip ligi bitireceğiz" diye konuştu.

Hadziahmetovic, transferde adının Galatasaray ile anıldığının hatırlatılmasının üzerine ise, "Şu anda sadece Konyaspor'da güzel bir sezon geçirmeyi düşünüyorum. Odaklandığım konu bu" diye cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.