Haftanın en popüler Android uygulamaları

Haftanın en popüler Android uygulamaları
eçtiğimiz günlerde gerçekleşen Google I/O etkinliği haricinde yeni duyurulan oyunlarla birlikte haftanın en çok ilgi gören Android uygulamalarını sizler için derledik..

Geçen haftanın en popüler Android uygulamaları haberimizde.

Geçtiğimiz hafta içerisinde gerçekleşen Google I/O etkinliğinde Google’ın yeni uygulaması duyuruldu. Ayrıca efsane seri Hitman’in yeni oyunu Android için Square Enix tarafından duyuruldu. Bazı uygulamalar güncellendi bazılarıyla geçen hafta yoğun ilgi gördü. Tüm bu yeniliklerle birlikte geçen hafta içerisinde Android’in uygulama marketi Google Play Store’dan geçen hafta en çok indirilen uygulamaları sizler için derledik.

İlerleyen sayfalarda her bir uygulamayı ayrı ayrı görebilir, uygulamanın özelliklerine göz atabilir ve Google Play Store sayfasından indirme linkine ulaşabilirsiniz. İlk ipcunu verelim listede 2 tane birbirinden eğlenceli Android oyunu var.

1. Imgur

Resim yükleme paylaşma sitesi olan Imgur yeni bir uygulama değil. Ancak geçen hafta Google’ın materyal tasarım anlayışına geçerek arayüzünden önemli değişiklikler yaptı. Bu değişiklerden en önemlisi fotoğraf paylaşmada yapılan yenilikler. Ayrıca uygulamada genel hata düzeltmeleri ve performans artırıcı düzeltmeler yapıldı. Uygulamanın tamamen ücretsiz olduğunu hatırlatalım.

Geçtiğimiz hafta içerisinde gerçekleşen Google I/O etkinliğinde Google’ın yeni uygulaması duyuruldu. Ayrıca efsane seri Hitman’in yeni oyunu Android için Square Enix tarafından duyuruldu. Bazı uygulamalar güncellendi bazılarıyla geçen hafta yoğun ilgi gördü. Tüm bu yeniliklerle birlikte geçen hafta içerisinde Android’in uygulama marketi Google Play Store’dan geçen hafta en çok indirilen uygulamaları sizler için derledik.

1. Imgur

Resim yükleme paylaşma sitesi olan Imgur yeni bir uygulama değil. Ancak geçen hafta Google’ın materyal tasarım anlayışına geçerek arayüzünden önemli değişiklikler yaptı. Bu değişiklerden en önemlisi fotoğraf paylaşmada yapılan yenilikler. Ayrıca uygulamada genel hata düzeltmeleri ve performans artırıcı düzeltmeler yapıldı. Uygulamanın tamamen ücretsiz olduğunu hatırlatalım.

Google Play Store: Imgur

Imgur-screenshot-2015

 

2. Hitman: Sniper

Square Enix’in efsanevi oyun serisi Hitman: Sniper, Android için mobil cihazlardaki yerini aldı. Uygulama aynı zamanda iOS platformu için de yayınlandı. 13 farklı sniper tüfek ve 150’den fazla görevle gelen oyunun boyutu yaklaşık 300 MB. Uygulama içi satın alma ve karakter geliştirme gibi özellikleri bulunan Hitman: Sniper oyunu aşırı şiddet kategorisinde ve +18 olarak sınıflandırılmış durumda. Fiyatı 16.17 TL.

Google Play Store: Hitman: Sniper

hitman-sniper-mobil-duyuruldu

 

3. Kamcord

iOS platformundan tanıdğımız Kamcord uygulaması ekran görüntüsü yakalama uygulamalarından bir tanesi. En başarılı ekran görüntüsü yakalama uygulamalarından bir tanesi olan Kamcord tamamen ücretsiz ve uygulama içerisinde satın alabileceğiniz bir şey yok. Uygulama için Android işletim sistemli telefonunuza root yetkisi vermenize gerek yok ancak Android 5.x Lollipop sürümüne sahip olmanız gerek.

Google Play Store: Kamcord

Kamcord-screenshot

 

,

4. Chaos Rings III

Yine Square Enix tarafından yayınlanan oyunlardan biri olan Chaos Rings III, +18 olarak sınıflandırılmış durumda. Yurtdışında 19.99 Dolar olarak ülkemizde ise 53.40 TL’den satışa çıkan oyun daha önce Nintendo 3Ds ve PS Vita platformlarında bulunuyordu. RPG sınıfında olan oyun biraz pahalı görünebilir ancak uygulama içi satın alma özelliği bu oyun içerisinde yer almıyor. 2.3 GB boyutundaki oyunun +18 (Aşırı şiddet) kategorisinde olduğunu tekrar hatırlatalım.

Google Play Store: Chaos Rings III

chaos-rings-3-ekran-goruntusu

 

5. Google Photos

Google I/O 2015 geliştirici konferasında duyurulan Google’ın yeni fotoğraf depolama uygulaması Google Photos, sınırsız fotoğraf yükleme alanı sunuyor. Ancak tabii ki fotoğrafları sıkıştırarak bir miktar kalite kaybına yok açıyor. Eğer Google Drive alanınızı kullanmak isterseniz fotoğrafları sıkıştırmıyor falan Google Drive alanınız dolarsa, en ücret ödemek zorunda kalıyorsunuz. Bunun haricinde Google Photos tamamen ücretsiz.

Google Play Store: Google Photos

new-google-photos-app-android

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.