Hagi kendini görevden aldı

Hagi kendini görevden aldı
Eski Rumen futbolcu Hagi, alınan başarısız sonuçların ardından sahibi olduğu Viitorul Constanta'daki teknik direktörlük görevini bıraktığını açıkladı


ANKARA (AA) - Eski yıldız futbolcu Gheorghe Hagi, sahibi olduğu Romanya 1. Futbol Ligi ekiplerinden Viitorul Constanta'daki teknik direktörlük görevine sezon sonuna kadar devam etmeyeceğini açıkladı.

Romanya basınına konuşan Hagi, takımın son dönemde aldığı başarısız sonuçların ardından teknik direktörlük koltuğunu bıraktığını belirterek, "Durumu analiz etmek istiyorum. Yazın hala bu kulüpte olup olmayacağımı da bilmiyorum. Burada tekrar teknik direktörlük yapıp yapmayacağım konusunda da bir şey diyemem" diye konuştu.

Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Rumen teknik adam, Viitorul Constanta'da 2009-2013 sezonları arasında görev alan yardımcısı Catalin Anghel'in sezon sonuna kadar teknik direktör olarak görev alacağını da belirtti.

Viitorul Constanta, ağustos ayında tarihinde ilk kez ligde liderliğe kadar yükselmesine rağmen Hagi yönetimindeki son 8 maçta sadece 2 puan toplayabilmişti. Romanya temsilcisi, ligde lider Astra'nın 17 puan gerisinde bulunuyor.

Bu arada, Romanya basını, Galatasaray'ın Hagi'ye teknik direktörlük konusunda teklif sunduğunu ve gelecek sezon sarı-kırmızılı takımda görev alabileceğini iddia etti.

Futbolculuğu döneminde Galatasaray formasıyla 132 maça çıkan ve 59 gol atan efsane oyuncu, sarı-kırmızılılarda 2004-2005 ve 2010-2011 sezonlarında ise teknik direktör koltuğuna oturmuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.