Hajrovic Bosna Hersek Milli Takımı'nı bıraktı

Hajrovic Bosna Hersek Milli Takımı'nı bıraktı
Alacaklarının ödenmemesine sinirlenerek Galatasaray'daki sözleşmesini tek taraflı fesheden Izet Hajrovic, sudan bir bahaneyle Bosna Hersek Milli Takımı'nı da bıraktı.

Galatasaray'daki sözleşmesini, alacaklarını tahsil edemediği gerekeçesiyle tek taraflı fesheden ve FIFA'nın verdiği izinle Bundesliga ekibi Werder Bremen'e transfer olan Izet Hajrovic ile ilgili şok bir gelişme yaşandığı iddia edildi.

 

Avaz Sport'un haberine göre; Slovakya deplasmanında attığı golle Bosna Hersek'in 2014 Dünya Kupası'na doğrudan katılmasına büyük katkı yapan Hajrovic, bundan böyle Bosna Milli Takımı'nda forma giymeme kararı aldı.

 

Belçika ile yapılan Euro 2016 Elemeleri B Grubu maçı öncesinde takımdaki durumdan memnun olmadığını belirten 23 yaşındaki Hajrovic'in, milli takımı bırakma kararı aldığı kaydedildi.

Şok haber hakkında teknik direktör Safet Susic'ten henüz bir açıklama gelmediği ifade edildi.

 

2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde B grubunda yer alan Bosna Hersek, geride kalan 3 maç sonunda elde ettiği 2 beraberlik 1 mağlubiyetle 5. sırada yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.