Hak ettiğimiz konuma geleceğiz

Hak ettiğimiz konuma geleceğiz
Anadolu Selçukspor (1922 Konyaspor) Kulüp Başkanı Zahir Renklibay, ligde hak ettikleri konuma geleceklerini ifade etti

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor’un, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden pilot takımı Anadolu Selçukspor (1922 Konyaspor) Kulüp Başkanı Zahir Renklibay, ligde hak ettikleri konuma geleceklerini söyledi. Renklibay, bu konuda hiç şüphe duymadıklarını da sözlerine ekledi.

‘YENİLMEZLİK SERİMİZ VAR’

Zahir Renklibay, takımın son durumuyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmesinde, “Göreve gelmemizden bu yana yenilmezlik serimiz var. Tokatspor karşısında da kazanmayı çok istiyorduk. Ancak sahada ne yazık ki beklediğimiz görüntü yoktu. Rakibimizin ligin son sırasında yer alması takım olarak konsantrasyonumuzu etkilemiş gibi görünüyor. Maç içinde iki tarafından sonucu değiştirebilecek pozisyonları oldu. Beklediğimiz oyun olmamasına rağmen kazanabilirdik. Ancak kaybedebilme ihtimalimiz ve vardı” dedi.

‘KAÇAN 2 PUANIN SEBEBİNİ ARAŞTIRACAĞIZ’

Renklibay, “Tokatspor karşısında kaçırdığımız 2 puanın sebeplerini birlikte araştıracağız. Tekrarlanmaması adına gerekli tedbirleri alacağız. İç sahada ilk yarının son maçında bizi sevenlere galibiyet armağan etmek isterdik. Ancak olmadı. Bu nedenle üzgünüz” diye konuştu.

‘TELAFİ EDECEK ÇOK MAÇIMIZ VAR’

Anadolu Selçukspor Kulüp Başkanı Zahir Renklibay, “Lig uzun bir maraton, bu yolda kayıplarımızı telafi edebilecek daha çok maçımız olacak. Saha sonuçlarıyla birlikte kadromuzda yer alan oyuncuların gelişimi bizim çok büyük önem taşıyor. Her hafta üzerine koyarak devam etmeleri ve sezon sonunda gelişimlerini tamamlamaları öncelikli hedeflerimiz arasında. Saha sonuçları açısından da ligde hak ettiğimiz konuma geleceğimizden hiç şüphemiz yok. İlk yarının son maçında hafta sonunda deplasmanda Menemen Belediyespor ile karşılaşacağız. Rakibimiz kendi sahasında aldığı iyi sonuçlarla dikkat çekiyor. Ancak biz sahaya her zaman olduğu gibi galibiyet için çıkacağız. Teknik kadromuza ve oyuncularımıza güveniyoruz. Buradan alacağımız üç puan ile ilk yarıyı 20 puanda tamamlamak istiyoruz” ifadelerini kullandı. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.