HAK-İŞ, 1 Mayıs'ı Sakarya'da kutlayacak

HAK-İŞ, 1 Mayıs'ı Sakarya'da kutlayacak
HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan:- "HAK-İŞ Konfederasyonu Yönetim Kurulu olarak, her yıl ayrı bir ilde 1 Mayıs kutlama kararı çerçevesinde, bu yıl 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarını Sakarya'da gerçekleştirme kararı almış bulunmaktayız"

ANKARA (AA) - HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü, Sakarya'da kutlama kararı aldıklarını belirtti.

HAK-İŞ'ten yapılan açıklamaya göre, Arslan, Taksim'in 2009 yılında kutlamalara açılması ile 1 Mayıs'ı 2010, 2011 ve 2012 yıllarında geniş katılımla Taksim'de, ardından 2012 yılında Ankara'da, 2013 yılında Karabük'te, 2014 yılında Kayseri'de ve 2015 yılında Konya'da yoğun katılımla kutladıklarını anımsattı.

"HAK-İŞ Konfederasyonu Yönetim Kurulu olarak, her yıl ayrı bir ilde 1 Mayıs kutlama kararı çerçevesinde, bu yıl 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü kutlamalarını Sakarya'da gerçekleştirme kararı aldıklarını" bildiren Arslan, kutlamaların büyük bir katılımla gerçekleşeceğini kaydetti.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.