Hakan Keleş, Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarıyla ilgili inançlı konuştu

Hakan Keleş, Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarıyla ilgili inançlı konuştu
Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, deplasmanda oynayacakları Galatasaray, Fenerbahçe ve İstanbulspor maçlarını değerlendirdi: "İyi sonuçla döneceğimize inanıyorum."

Tümosan Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, deplasmanda oynayacakları Galatasaray, Fenerbahçe ve İstanbulspor maçlarını değerlendirerek, "Bir an önce transfer dönemine kadar bu periyodu geçmemiz gerekiyor. İnşallah da iyi geçeceğimizi düşünüyorum. Dediğim gibi iyi sonuçla döneceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu.

Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda oynayacağı Galatasaray mücadelenin hazırlıklarına Teknik Direktör Hakan Keleş yönetiminde yaptığı antrenmanla devam etti.

Antrenmandan öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş şunları söyledi: "3 tane üst üste İstanbul deplasmanımız var. Hepsi birbirinden zorlu maçlar. Bizim için zor bir periyot ama iyi bir çıkış yakaladık diyebiliriz. Çünkü son 5 maçımıza baktığımızda içerideki maçlar, Sivas maçı hariç 2 galibiyetimiz ve deplasmanlardan da aldığımız puanlar var. Oyuncularımızın morali yerinde. Fakat dediğim gibi zor maçlar olacak. Bir de deplasman olması ama deplasman oyunlarını zaman zaman iyi oynuyoruz. Ama dediğim gibi zor maçlar ve bizim de puanlara ihtiyacımız var. Onun için bir an önce transfer dönemine kadar bu periyodu geçmemiz gerekiyor. İnşallah da iyi geçeceğimizi düşünüyorum. Dediğim gibi iyi sonuçla döneceğimize inanıyorum."

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.