Hakem maçı kaldıramadı

Hakem maçı kaldıramadı
Ereğlispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sanlav, Akşehirspor ile oynanan olaylı Konya derbisinin ardından adeta ateş püskürdü

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden Ereğlispor’un Teknik Direktörü Ertuğrul Sanlav, Akşehirspor deplasmanında oynanan Konya derbisinin ardından adeta ateş püskürdü. Yeşil-beyazlıların teknik patronu, Akşehirspor’un cezalı yöneticisinin koridora gelerek oyuncusunun boğazına sarıldığını ve kadroda yer almayan Akşehirsporlu bir oyuncunun da Ereğlisporlu oyunculara bıçak çektiğini söyledi.

‘GARİPTEN ADAMLAR ÇIKTI’

Karşılaşmanın ilk yarısı ve ikinci yarısının tamamen farklı geçtiğini ifade eden Ertuğrul Sanlav, “Her iki yarıda da bambaşka bir durum vardı. Soyunma odasına giderken Akşehirspor’un cezalı yöneticisi Ercan Türüdü benim futbolcumun boynuna sarıldı. Sonra kadroda bulunmayan başka bir Akşehirsporlu oyuncu ise yine kendi oyuncuma koridorda bıçak çekti. Bu olaylar tamamen güvenlik görevlileri ve hakemlerin gözleri önünde oldu. Ne güvenlik görevlileri, ne de hakemler hiçbir şey söyleyemedi” dedi.

‘HAKEM MAÇI KALDIRAMADI’

Karşılaşmanın Kahramanmaraş bölgesi hakemi Ahmet Cengiz Gök’ün olaylara şahit olduktan sonra taraflı maç yönettiğini ifade eden Sanlav, “Maçın hakemi gerçekten çok genç birisiydi. Zaten soyunma odasına da Akşehirspor ile birlikte gitti. Doğal olarak da koridordaki olayların tamamını gördü. Maçın ikinci yarısına hakemler çıkarken orta hakemin beti benzi atmıştı. İnşallah bir şey olmaz derken olmayan bir penaltı çaldı” diye konuştu.

‘BİRLİK BERABERLİK MESAJLARI İÇİN PİŞMAN OLDUM’

Karşılaşma öncesinde sürekli birlik beraberlik mesajları veren Sanlav, “Maçta Akşehirspor taraftarı trajikomik bir şekilde beni istifaya davet etti. Buna anlam vermek gerçekten çok zor. Birileri tarafından örgütlendikleri de aşikâr. Ben maçtan önce sürekli birlik ve beraberlik mesajları vermiştim. Bunun için pişman oldum” ifadelerini kullandı.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum