Hakemlere tepki yağıyor

Hakemlere tepki yağıyor
Süper Lig’in 19. Haftasında evinde Galatasaray’a 3-0 yenilen Konyaspor’da hakemlerin yönetimi tepki çekti.

 

 

Süper Lig’in 19. Haftasında evinde Galatasaray’a 3-0 yenilen Konyaspor’da hakemlerin yönetimi tepki çekti. Koray Gençerler, Bahattin Duran, Volkan Narin hakem üçlüsünün yönettiği mücadelede, maç 1-0’ken gelişen Konyaspor atağının FIFA kokartlı Bahaddin Duran tarafından ofsayt gerekçesiyle kesilmesi hem Aykut Kocaman’ın hem de taraftarların tepkisini çekti. Pozisyonla ilgili VAR odası görüntüsünün de ekrana gelmemesi soru işaretlerini artırdı.

hakemlere.jpg

BU POZİSYONDA KASIT YOKSA CEHALET VAR!

Pozisyonun Bahaddin Duran tarafından kesilmesi açık VAR talimatlarına aykırı olduğunu ifade eden taraftarlar, “Ofsaytın santimlerle ölçülerek belirleneceği pozisyonlarda, yan hakemin pozisyon sonuçlanıncaya kadar bayrak kaldırmaması gerekiyor. Devamında VAR incelemesinin devreye girmesi gerekiyor. Belki de ofsayt olmayan pozisyon kesilmiş ve Konyaspor’un net gol pozisyonu engellenmiştir. Eğer Bahaddin Duran, Türkiye’nin en tecrübeli, en iyi yan hakemlerinden birisiyse, burada açık bir kasıt var. Yok eğer kasıt yoksa, Bahaddin Duran, Süper Lig’de yan hakemlik yapacak kapasiteye ve bilgiye sahip birisi değildir. Derhal FIFA kokartı alınmalıdır” şeklinde tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.