Hakim Warrick, Torku Konya’da

Hakim Warrick, Torku Konya’da
TBL’de üst üste 5 maç kaybeden ve sezon başından buyana da özellikle pota altında ciddi sıkıntılar yaşayan Torku Konyaspor Basket, uzun süredir ilgilendiği Amerikalı oyuncu Hakim Warrick ile sezon sonuna kadar anlaştı.

TBL’de üst üste 5 maç kaybeden ve sezon başından buyana da özellikle pota altında ciddi sıkıntılar yaşayan Torku Konyaspor Basket, uzun süredir ilgilendiği Amerikalı oyuncu Hakim Warrick ile sezon sonuna kadar anlaştı. NBA çıkışlı oyuncu Hakim Warrick, 5 numara pozisyonunda oynuyor. Bugün saat 19.00’da Konya’da olacak oyuncu hafta sonundaki Royal Halı Gaziantep maçında da forma giyebilecek.

KİM GİDECEK?

Warrick transferinin ardından 7 yabancıya ulaşan temsilcimizde bir oyuncu ile yolların ayrılması gündeme geldi. Yönetim Kurulu henüz net bir karar almazken, kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre mevcut yabancılar içinde takıma en az katkı sağlayan isim olarak dikkat çeken Boone ile yolların ayrılması bekleniyor. Aksi takdirde yola 7 yabancı ile devam edilirse her hafta bir oyuncu tribüne çıkmak durumunda kalacak. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.